

PAAHDETTUA LEIPÄÄ TONNIKALA-MAISSI-TÄYTTEELLÄ

VALMISTUS
Sekoita tonnikala, maissi ja majoneesi kulhossa ja mausta pippurilla.
Paahda leivänpuolikkaat. Täytä leivät seoksella.
- AINEKSET
- 1 purkki John West-tonnikalaa vedessä (valutettuna)
- 2 paninileipää tai ciabattaa (sivusuunnassa halkaistuna)
- 1 rkl maissia vedessä (valutettuna)
- 1 rkl majoneesia
- pippuria
- AINEKSET
- 2 purkillista valutettuja John West tonnikalapaloja vedessä
- 2 purkillista papuja (esim. kidney-papuja tai papusekoitusta) (valutettuna ja huuhdeltuna)
- 450g punasipulia ohuina viipaleina
- nippu varsiselleriä hienoksi viipaloituna
- 3 rkl hienonnettuna persiljaa
- 5 rkl extra virgin oliiviöljyä
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 1/2 tl valkoviinietikkaa
- 1 pussillinen salaattisekoitusta
- suolaa ja pippuria