This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Tonnikala-, rosmariini- ja munakoisopaistos
35 Min Tarjoilla 4
Ainesosat
- 2 tlk (120 g) John West No Drain -tonnikalaa vähäisessä vedessä
- 120 g John West No Drain Fridge Pot -tonnikalapihvi vähäisessä suolaliemessä
- 2 suurta munakoisoa
- 2 suurta paprikaa
- 50 ml oliiviöljyä
- ½ tl hienoksi pilkottua rosmariinia
- 50 g tuoretta isovesikrassia
- 2 rkl leivänmuruja
Vaihe 1
Aloita tonnikalapaistoksen valmistus kuumentamalla uuni 210 °C / 425 °F lämpötilaan / asettamalla kaasu tasolle 7.
Leikkaa munakoisot veitsellä puoliksi pituussuuntaisesti ja tee puoliskoihin viiltoja kumpaankin suuntaan. Aseta munakoisot uunipellille leikkauspuoli ylöspäin kokonaisten paprikoiden kanssa. Pirskottele oliiviöljyä ja suolaa ja paista uunissa 15 minuutin ajan, tai kunnes munakoiso pehmenee.
Vaihe 2
Ota pelti uunista ja anna ruoan jäähtyä. Kaavi munakoisojen sisus lusikalla kulhoon. Pidä kuoret ehjinä ja aseta ne sivuun. Lisää sisuksiin rosmariinia ja sekoita.
Vaihe 3
Kuori paprikoiden kuoret ja irrota siemenet. Pilko paprikat 2 cm kokoisiksi kuutioiksi ja lisää munakoison sisus. Lisää sekaan John West No Drain -tonnikala ja lusikoi seos takaisin munakoisoihin. Levitä päälle leivänmuruja ja leivo uunissa viiden minuutin ajan. Tarjoile salaatin ja salaatinkastikkeen kera.
jaa resepti