Tonnikala-, rosmariini- ja munakoisopaistos

Heart outline Heart 0 kansa Clock graphic 35 Min Cutlery circle Tarjoilla 4

Ainesosat

  • 2 tlk (120 g) John West No Drain -tonnikalaa vähäisessä vedessä
  • 120 g John West No Drain Fridge Pot -tonnikalapihvi vähäisessä suolaliemessä
  • 2 suurta munakoisoa
  • 2 suurta paprikaa
  • 50 ml oliiviöljyä
  • ½ tl hienoksi pilkottua rosmariinia
  • 50 g tuoretta isovesikrassia
  • 2 rkl leivänmuruja

Vaihe 1

Aloita tonnikalapaistoksen valmistus kuumentamalla uuni 210 °C / 425 °F lämpötilaan / asettamalla kaasu tasolle 7.

Leikkaa munakoisot veitsellä puoliksi pituussuuntaisesti ja tee puoliskoihin viiltoja kumpaankin suuntaan. Aseta munakoisot uunipellille leikkauspuoli ylöspäin kokonaisten paprikoiden kanssa. Pirskottele oliiviöljyä ja suolaa ja paista uunissa 15 minuutin ajan, tai kunnes munakoiso pehmenee.

Vaihe 2

Ota pelti uunista ja anna ruoan jäähtyä. Kaavi munakoisojen sisus lusikalla kulhoon. Pidä kuoret ehjinä ja aseta ne sivuun. Lisää sisuksiin rosmariinia ja sekoita.

Vaihe 3

Kuori paprikoiden kuoret ja irrota siemenet. Pilko paprikat 2 cm kokoisiksi kuutioiksi ja lisää munakoison sisus. Lisää sekaan John West No Drain -tonnikala ja lusikoi seos takaisin munakoisoihin. Levitä päälle leivänmuruja ja leivo uunissa viiden minuutin ajan. Tarjoile salaatin ja salaatinkastikkeen kera.

Saatat pitää myös näistä