This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Grillattu tonnikala-ranskanleipäpizza
20 Min Tarjoilla 2
Ainesosat
- 1 tlk (120g) John West No Drain tonnikalaa vähäisessä auringonkukkaöljyssä
- 120 g No Drain Fridge Pot tonnikalapihvi vähäisessä suolaliemessä
- 2 rkl majoneesia
- 2 kevätsipulia hienoksi pilkottuina
- ½ suippopaprika, siemenet poistettuna ja pilkottuna
- 1 tl ruohosipulia hienoksi pilkottuna
- 1 pieni patonki, puoliksi halkaistuna
- 1 pilkottu tomaatti
- 40 g cheddarjuustoraastetta
- Ripaus kuivattuja yrttejä
- Suolaa ja pippuria mausteeksi
Vaihe 1
Aloita lämmittämällä grilli keskilämmölle. Laita tonnikala kulhoon, lisää majoneesi, kevätsipulit, suippopaprika, ruohosipuli ja ripaus mustapippuria. Sekoita yhteen ja aseta sivuun.
Vaihe 2
Paahda patonkia kevyesti kummaltakin puolelta grillissä. Kasaa kunkin halkaistun puoliskon päälle tonnikalaseosta ja tomaattisiivuja. Laita sitten patonki täytteineen takaisin grilliin muutan minuutin ajaksi, kunnes tomaatit saavat paistuneen värin.
Vaihe 3
Levitä juustoraastetta kunkin patongin päälle ja ripottele juuston päälle hyppysellinen yrttiseosta. Jatka grillaamista, kunnes juusto sulaa ja ruskistuu päältä. Tarjoile kuumana.
jaa resepti