Sardiini-, krassi- ja hummuspitaleivät

Heart outline Heart 0 kansa Clock graphic 10 Min Cutlery circle Tarjoilla 2

Ainesosat

  • 1 purkki John West -sardiineja auringonkukkaöljyssä, valutettuina
  • 2 pitaleipää
  • 2/3 rasiaa (n. 150 g) valmista hummusta
  • 1 porkkana, kuorittu ja raastettu
  • 1 iso kourallinen huuhdeltua sinappikasvia ja krassia
  • suolaa ja pippuria

Vaihe 1

Aloita sardiini-, krassi- ja hummuspitaleipien valmistaminen lämmittämällä pitaleivät (voidaan tehdä myös leivänpaahtimella) ja leikkaamalla kuhunkin leipään tasku.
Levitä kunkin pitan sisään reilusti hummusta, lisää porkkanaraaste ja krassi.

Vaihe 2

Jaa luuttomat John West -sardiinit kahden pitaleivän väliin. Lisää sardiinit krassin päälle ja paina pitaleipä kiinni.

Saatat pitää myös näistä