JOHDANTO

John West Foods Limited (“me eri muodoissaan) on sitoutunut suojelemaan ja kunnioittamaan yksityisyyttäsi. Tämä käytäntö (yhdessä ehtojen ja muiden tässä viitattujen asiakirjojen kanssa) erittelee, millä perusteilla käsittelemme sinulta keräämiämme tai sinulta saamiamme henkilötietoja, mukaan lukien verkkosivustomme john-west.co.uk (“Verkkosivusto” käyttö). Lue seuraava asiakirja huolella ymmärtääksesi näkemyksemme ja käytäntömme seuraavilla alueilla:

  • mitä henkilötietoja keräämme sinulta,
  • mitä tiedoillasi teemme ja
  • kenen kanssa saatamme jakaa tietojasi.

Ison-Britannian tietosuojalainsäädännön, johon sisältyy EU:n yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 (“GDPR“) sekä GDPR-asetuksia Isossa-Britanniassa toteuttavien lakien (“tietosuojalait“) määritelmien mukainen rekisterinpitäjä on John West Foods Limited, 1 Mann Island, Liverpool, L3 1BP (Iso-Britannia). Tämä merkitsee, että olemme vastuussa sinusta keräämiemme henkilötietojen käsittelystä ja hoidamme sitä.

Keräämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin, käsittelyn oikeudelliset perusteet mukaan lukien:

Tarkoitus Käsittelyn oikeudellinen peruste
  • tunnistaa sinut ja hallinnoida tilejä, joita sinulla on järjestelmissämme
  • muokata Verkkosivustoamme ja sen sisältöä mieltymystesi mukaan
  • pitää kirjaa tapahtumiisi liittyvästä yhteydenpidosta

 

Kanssasi tehdyn sopimuksen toteuttaminen tai ennen sopimuksen solmimista toteutettavat vaiheet.
  • tehdä tutkimusta, tilastoanalyysia ja käytösanalyysia (mukaan lukien muttei niihin rajoittuen liikennetiedot, sijaintitiedot, verkkolokit ja muut viestintätiedot sekä käyttämäsi aineistot)
  • ilmoittaa sinulle Verkkosivustoomme tai palveluihimme tehtävistä muutoksista, jotka saattavat vaikuttaa sinuun
  • parantaa tuotteitamme ja palveluitamme
  • pyytää sinua vastaamaan tutkimustarkoituksiin käytettäviin kyselyihimme, joihin ei kuitenkaan tarvitse vastata
Meillä on oikeutettu etu suorittaa tätä toimintaa, koska se auttaa parantamaan sinulle ja muille asiakkaille tarjoamiamme palveluita.
  • kertoa suostumuksellasi sinulle muista sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista tai palveluista – katso kohta “Markkinointi” alla
  • osallistua kilpailuihin ja kampanjoihin
Suostumus tai oikeutettu etu markkinoida palveluitamme sinulle (tapauskohtaisesti – katso alta.)
  • havaita ja ehkäistä petoksia
  • suorittaa turvallisuusarviointeja
Meitä koskevien laillisten velvoitteiden noudattaminen.

Saatamme ajoittain lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseen markkinointiviestejä koskien uusia tuotteita, erikoistarjouksia tai muuta sinua mahdollisesti kiinnostavaa tietoa.

Saatamme silloin tällöin käyttää tietojasi myös ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinointitutkimustarkoituksissa. Saatamme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostilla, puhelimella, faksilla tai postitse. Saatamme käyttää tietoja muokataksemme Verkkosivustoamme kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti.

Lähetämme sinulle markkinointiviestejä ainoastaan, kun olet valinnut asiaankuuluvat ruudut suostumusta edellyttävistä lomakkeista henkilötietojasi luovuttaessasi, ja voit peruuttaa suostumuksesi koska tahansa peruuttamalla markkinointiviestien tilauksen kunkin markkinointiviestin alaosasta. Katso lisätietoa alta kohdasta“Oikeus pyytää meitä lopettamaan yhteydenotot suoramarkkinointitarkoituksissa”

Saatamme kerätä ja käsitellä sinusta seuraavia tietoja:

  • tiedot, jotka luovutat täyttämällä lomakkeita Verkkosivustollamme, mukaan lukien Verkkosivustomme käyttäjäksi rekisteröitymisen yhteydessä annettavat tiedot, palvelun tilaaminen, aineiston julkaiseminen ja lisäpalveluiden pyytäminen;
  • kun osallistut sponsoroimaamme kilpailuun tai kampanjaan ja kun ilmoitat ongelmasta Verkkosivustollamme;
  • jos pidämme kirjaa yhteydenotoista;
  • jos pyydämme sinua vastaamaan tutkimustarkoituksiin käytettäviin kyselyihimme, joihin ei kuitenkaan tarvitse vastata;
  • tiedot vierailuistasi Verkkosivustollamme mukaan lukien muttei niihin rajoittuen liikennetiedot, sijaintitiedot, verkkolokit ja muut viestintätiedot sekä käyttämäsi aineistot.

Saatamme kerätä seuraavia henkilötietoja:

  • koko nimi;
  • postiosoite;
  • sähköpostiosoite sekä
  • puhelinnumerot;
  • puhuttelumuoto;
  • tiedot, joita luovutat meille vapaaehtoisesti Verkkosivustollamme.

Yleisesti ottaen saatamme kerätä teknisiä tai yhteyksiin liittyviä tietoja, kuten evästeitä – ks. kohta 4.

Pakolliset tiedot on merkitty asteriskilla.
Huomaa, ettemme kerää mitään maksutietoihisi liittyviä tietoja, kuten luotto-/pankkikorttitietoja.

Saatamme kerätä tietokoneeseesi liittyviä tietoja, mukaan lukien saatavuudesta riippuen IP-osoite, käyttöjärjestelmä ja selaintyyppi, järjestelmänhallintatarkoituksiin. Tämä on tilastollista tietoa käyttäjien selailutoimista ja -tottumuksista eikä sitä voi yhdistää yksittäiseen käyttäjään. Samasta syystä saatamme kerätä tietoa yleisestä internetin käytöstäsi evästetiedostolla, joka on tallennettu tietokoneesi kiintolevylle. Evästeet sisältävät tietoa, joka siirretään tietokoneesi kiintolevylle. Ne auttavat meitä parantamaan Verkkosivustoamme ja tarjoamaan parempaa sekä henkilökohtaisempaa palvelua. Niiden avulla voimme:

  • arvioida käyttäjäkuntamme kokoa ja käyttötottumuksia;
  • tallentaa tietoa mieltymyksistäsi ja näin muokata Verkkosivustoamme yksilöllisten kiinnostusten kohteidesi mukaisesti;
  • nopeuttaa hakuja;
  • tunnistaa sinut palatessasi Verkkosivustollemme.
  • Tunnistaa sijaintisi

Tarvitsemme suostumuksesi kullekin erilliselle evästeiden käyttötarkoitukselle, ja käyttäjä voi muuttaa niitä koska tahansa käyttääkseen evästeitä Verkkosivustollamme. Poikkeuksena tähän ovat välttämättömät evästeet, joita tarvitaan pyytämäsi tuotteen tai palvelun toimittamiseksi.

Jos muutat jatkossa mielesi meille antamasi evästeiden käyttösuostumuksen suhteen, voit muuttaa selaimesi asetukset hylkäämään evästeet tai poistaa ne kokonaan käytöstä.

Useimmiten ainoastaan evästeen julkaisija voi lukea tai muokata niiden sisältämää tietoa.

Evästeet katsotaan henkilötiedoiksi.

Evästetyypit

Kun käyttäjä luo yhteyden tälle Verkkosivustolle, päätelaitteeseen saatetaan asentaa useita evästeitä, joiden myötä päätelaitteen käyttäjä voidaan tunnistaa kunkin evästeen voimassaolojakson ajan. Tämä voimassaolojakso on pituudeltaan enintään 13 kuukautta.

Verkkosivuston asentamat evästeet eivät tunnista käyttäjää. Käytämme Verkkosivustollamme kahdentyyppisiä evästeitä:

  • Välttämättömät evästeet – Välttämättömät evästeet mahdollistavat keskeiset toiminnot, kuten sivunavigaation ja turvatuilla alueilla vierailun. Ilman näitä evästeitä sivusto ei toimi kunnolla, ja ne voi poistaa käytöstä ainoastaan selainasetuksia muuttamalla.
  • Suorituskykyevästeet – Näiden evästeiden avulla voimme seurata vierailumääriä ja liikennelähteitä mitataksemme ja parantaaksemme sivustomme toimivuutta. Ne auttavat meitä tunnistamaan suosituimmat ja vähiten suositut sivut sekä näkemään, miten käyttäjät liikkuvat sivustolla. Kaikki näiden evästeiden keräämä tieto on koostettua ja näin ollen anonyymia.
  • Toiminnalliset evästeet – Näiden evästeiden avulla sivusto voi tarjota laajennettuja toiminnallisuuksia (esim. videot ja somejako) sekä yksilöintiä. Ne voivat olla joko meidän tai ulkopuolisten palveluntarjoajien, joiden palveluita olemme lisänneet sivuillemme, asettamia.

Kaikki Käyttäjän tekemät asetukset saattavat vaikuttaa verkkoselailukokemukseen sekä tiettyjen evästeitä edellyttävien palveluiden pääsyehtoihin.

Käyttäjä voi valintansa mukaan koska tahansa ilmaista ja muuttaa toiveitaan evästeiden suhteen ja niitten käyttötarkoitukset huomioiden vierailemalla yksilöintisivulla.

Käyttäjä voi asettaa selainohjelmistonsa tallentamaan evästeet istunnon päätteeksi tai vaihtoehtoisesti poistamaan ne systemaattisesti evästeiden lähettäjästä riippuen. Käyttäjä voi myös asettaa selainohjelmistonsa tarjoamaan evästeiden hyväksyntä- tai hylkäysmahdollisuuden hyvissä ajoin ennen kuin eväste tallennetaan päätelaitteelle.

Jos käyttäjä on hyväksynyt selainohjelmistossaan evästeiden tallentamisen päätelaitteelleen, käyttäjän katselemiin sivuihin ja sisältöön upotetut evästeet saatetaan väliaikaisesti tallentaa erilliseen tilaan päätelaitteella, missä ne ovat ainoastaan lähettäjän luettavissa.

Näissä tapauksissa emme ota mitään vastuuta mahdollisesta palveluiden heikkenemisestä, joka on seurausta kyvyttömyydestämme kirjata tai tutkia toiminnan kannalta välttämättömiä evästeitä, jotka käyttäjä on saattanut torjua tai poistaa.

Evästeiden ja valintojen hallintaan liittyvät asetukset ovat selainkohtaisia ja ne on kuvailtu selaimessa, mistä saat ohjeet omien evästeasetuksiesi muokkaamiseen.

  • Internet Explorer™ : http://windows.microsoft.com/fr-FR/windows-vista/Block-or-allow-cookies
  • Safari™ : http://docs.info.apple.com/article.html?path=Safari/3.0/fr/9277.html
  • Chrome™ : http://support.google.com/chrom/bin/answer.py?hl=fr&hlrm=en&answer=95647
  • Firefox: http://support.mozilla.org/fr/kb/Activer%20et%20%C3%A9sactiver%20les%20cookies
  • Opera™ : http://help.opera.com/Windows/10.20/fr/cookies.html

 

Lisätietoa evästeistä ja niiden käytöstä poistamisesta löydät Information Commissionerin evästeitä käsittelevältä sivulta: https://ico.org.uk/for-the-public/online/cookies/

Säilytämme tietojasi seuraavat ajanjaksot:

  • valituksia säilytetään enimmillään kuusi vuotta, jotta voimme vastata kuluttajan mahdollisiin oikeudellisiin kanteisiin;
  • markkinointitietoja säilytetään, kunnes peruutat tilauksen. Jos käyttäjä ei vastaa mihinkään lähestymisiin yhden vuoden aikana, hänen tietonsa poistetaan.

Pyrimme kaikin kohtuulliseksi katsottavin keinoin varmistamaan, että tietojasi käsitellään turvallisesti ja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti. Kaikki meille luovuttamasi tiedot tallennetaan turvallisille palvelimille. Kun olemme saaneet tietosi, pyrimme estämään luvattoman pääsyn niihin tiukoilla käytännöillä ja turvallisuusominaisuuksilla.

Olemme ryhtyneet kaikkiin tarpeellisiin teknisiin, organisaatiotason ja hallinnollisiin toimiin suojataksemme henkilötietojasi tuhoutumisen, katoamisen, muuntelun tai luvattoman paljastamisen vaaroilta.

Pyrimme suojelemaan henkilötietojasi huomioimalla asiaankuuluvien tietojen arkaluontoisuuden ja mahdolliset tietovuotoriskit. Käytämme kaikkia hyödyllisiä keinoja taataksemme tietojesi luottamuksellisuuden, luotettavuuden ja kestävyyden, varmistamme tietojesi taltioinnin turvallisiin järjestelmiin, joihin pääsy on suojattua, rajattua ja tallennettua, ja teemme tiukat salassapitosopimukset kaikkien tilimme tietojen käsittelystä vastaavien henkilöiden kanssa.

Tietojesi suojaamiseksi meillä on tiettyjä käytäntöjä ja menettelytapoja, joilla varmistetaan, että vain valtuutetuilla henkilöillä on pääsy tietoihin, että tietoja käsitellään ja säilytetään turvallisesti ja järkevällä tavalla ja että kaikissa järjestelmissä, joista on pääsy tietoihin, sovelletaan asianmukaisia turvatoimia. Tämän saavuttamiseksi kaikilla työntekijöillä, hankkijoilla ja alihankkijoilla on näissä käytännöissä ja menettelytavoissa määritellyt roolit ja velvollisuudet.

Kaikki työntekijät, hankkijat ja alihankkijat saavat tarvittavan koulutuksen ja resurssit näiden vastuiden ymmärtämiseksi.

Näiden toiminnallisten keinojen lisäksi tuemme käytäntöjä myös useilla teknologioilla ja turvajärjestelmillä.

Toimenpiteiden soveltuvuus käyttötarkoitukseensa varmistetaan säännöllisillä haavoittuvuustesteillä. Heikkoja kohtia ja sääntöjen noudattamatta jättämistä tarkkaillaan säännöllisillä tarkastuksilla. Lisäksi kaikkia organisaation alueita valvotaan ja arvioidaan jatkuvasti, jotta ongelmat ja haasteet voitaisiin havaita hyvissä ajoin.

Käytämme sinusta säilyttämiämme tietoja seuraavilla tavoilla voidaksemme:

  • varmistaa, että Verkkosivustomme sisältö esitetään tehokkaimmalla mahdollisella tavalla sinulle ja tietokoneellesi;
  • tarjota sinulle tietoja, tuotteita tai palveluita, joita olet pyytänyt meiltä tai joista uskomme sinun olevan mahdollisesti kiinnostunut, silloin kun olet antanut suostumuksesi tällaisiin yhteydenottoihin;
  • toteuttaa kaikkiin sinun ja meidän välisiimme sopimuksiin liittyviä velvollisuuksia;
  • antaa sinun osallistua palvelun vuorovaikutteisiin ominaisuuksiin;
  • ilmoittaa sinulle palvelun muutoksista.
  • Tunnistaa sinut ja hallinnoida tilejä, joita sinulla on järjestelmissämme
  • muokata Verkkosivustoamme ja sen sisältöä mieltymystesi mukaan
  • pitää kirjaa tapahtumiisi liittyvästä yhteydenpidosta
  • tehdä tutkimusta, tilastoanalyysia ja käytösanalyysia (mukaan lukien muttei niihin rajoittuen liikennetiedot, sijaintitiedot, verkkolokit ja muut viestintätiedot sekä käyttämäsi aineistot)
  • ilmoittaa sinulle Verkkosivustoomme tai palveluihimme tehtävistä muutoksista, jotka saattavat vaikuttaa sinuun
  • parantaa tuotteitamme ja palveluitamme
  • pyytää sinua vastaamaan tutkimustarkoituksiin käytettäviin kyselyihimme, joihin ei kuitenkaan tarvitse vastata
  • kertoa suostumuksellasi sinulle muista sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista tai palveluista
  • osallistua kilpailuihin ja kampanjoihin
  • havaita ja ehkäistä petoksia

Saatamme jakaa keräämiämme tietoja teknologiakumppaneillemme, kuten hosting-palveluntarjoajallemme. Saatamme myös käyttää tietojasi tai antaa valikoitujen kolmansien osapuolten käyttää tietojasi sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista ja palveluista koskevan tiedon tarjoamiseen, ja saatamme ottaa sinuun tässä tarkoituksessa yhteyttä postitse tai puhelimella. Jos et halua meidän käyttävän tietojasi tällä tavalla tai luovuttavan tietojasi kolmansille osapuolille markkinointitarkoituksia varten, valitse asiaankuuluva ruutu lomakkeesta, jossa keräämme tietojasi. Suostumuksen perumiseksi sinun täytyy tyhjentää evästeet verkkoselaimeltasi. Jos haluat lisätietoa, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected] Tietojesi jakaminen kolmansille osapuolille

Kun sinua koskevien velvoitteidemme toteuttaminen sitä vaatii, John West Foods Limited saattaa luovuttaa tietojasi kolmansille osapuolille, kun tuotteen toimivuus on siitä kiinni. Näitä kolmansia osapuolia ovat muun muassa:

  • jos myymme tai ostamme minkä tahansa yrityksen tai mitä tahansa omaisuutta, jolloin saatamme luovuttaa henkilötietojasi kyseisen yrityksen tai omaisuuden myyjä- tai ostajaehdokkaalle;
  • jos kolmas osapuoli hankkii omistukseensa kaiken tai huomattavan osan omaisuudestamme, jolloin säilyttämämme henkilötiedot kuuluvat siirrettävään omaisuuteen.
  • jos meillä on velvollisuus paljastaa tai jakaa henkilötietosi laillisen velvoitteen täyttämiseksi tai ehtojen tai muiden sopimusten valvomiseksi tai soveltamiseksi; tai meidän, asiakkaidemme tai muiden oikeuksien, omaisuuden ja turvallisuuden suojelemiseksi. Tähän sisältyy tietojen vaihto muiden yritysten tai organisaatioiden kanssa petosten ehkäisyn ja luottoriskien vähentämisen nimissä.

Verkkosivustomme saattaa ajoittain sisältää linkkejä kumppaniverkostojemme, mainostajiemme tai yhteistyöyritystemme Verkkosivustoille tai niiltä Verkkosivustollemme. Jos seuraat linkkiä mille tahansa näistä verkkosivustoista, huomaa, että näillä sivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä ja että emme ota mitään vastuuta näistä käytännöistä. Tutustu näihin käytäntöihin ennen kuin lähetät mitään henkilötietoja näille verkkosivustoille.

Tietosuojalait takaavat sinulle useita etuja, jotka on selitetty alla. Jos haluat käyttää jotain näistä oikeuksista, ota meihin yhteyttä alla olevia yhteystietoja käyttäen. Alla mainittujen pyyntöjen käsittely saattaa turvallisuussyistä vaatia henkilöllisyytesi vahvistamista. Näissä tapauksissa sinun täytyy antaa vastaus voidaksesi käyttää oikeuttasi.

  • Oikeus saada pääsy tietoihin – Voit koska tahansa ottaa yhteyttä meihin ja tiedustella, mitä tietoja säilytämme sinusta, miksi meillä on nämä tiedot, keillä on pääsy tietoihin ja mistä saimme tiedot. Saatuamme pyynnön vastaamme sinulle 30 päivän sisällä.
  • Oikeus oikaista tietoja – Jos sinusta säilyttämämme tiedot ovat vanhentuneita, puutteellisia tai virheellisiä, voit ilmoittaa meille asiasta ja päivitämme tiedot 30 päivän sisällä.
  • Oikeus rajoittaa tietojen käsittelyä – Jos katsot käyttämiemme sinua koskevien tietojen olevan virheellisiä tai vastustat tietojesi käsittelyä, voimme tarkistaa tai tutkia pyyntösi 30 päivän sisällä  (tietty ajanjakso). Tämän ajanjakson sisällä sinulla on mahdollisuus pyytää organisaatiota jäädyttämään tietojesi käyttö. Käytännössä tietoja ei tällöin enää voi käyttää, mutta ne täytyy säilyttää.
  • Oikeus poistaa tiedot – Jos koet, ettei meidän tulisi enää käyttää tietojasi tai että käytämme tietojasi lainvastaisesti, voit pyytää meitä poistamaan säilyttämämme tiedot. Saatuamme pyyntösi joko vahvistamme tietojen poiston tai selitämme, miksei sitä voi poistaa.
  • Oikeus vastustaa tietojesi käsittelyä – Sinulla on oikeus pyytää John West Foods Limitediä lopettamaan tietojesi käsittely. Pyynnön saatuamme otamme yhteyttä kertoaksemme, voimmeko suostua tähän vai onko meillä oikeutettu peruste jatkamiseen. Jos tietoja ei enää käsitellä, saatamme edelleen säilyttää tietojasi muiden oikeuksiesi toteuttamisen nimissä.
  • Oikeus pyytää meitä lopettamaan yhteydenotot suoramarkkinointitarkoituksissa – Sinulla on oikeus pyytää meitä olemaan käsittelemättä henkilötietojasi markkinointitarkoituksissa. Ilmoitamme yleensä (ennen tietojen keräämistä) jos aiomme käyttää tietoja tällaisiin tarkoituksiin tai jos aiomme luovuttaa tietojasi mille tahansa kolmannelle osapuolelle tällaisia tarkoituksia varten. Voit käyttää oikeuttasi tällaisen käsittelyn estämiseen valitsemalla tietyt ruudut lomakkeista, joita käytämme tietojesi keräämiseen.
  • Oikeus siirtää tiedot järjestelmästä toiseen – Sinulla on oikeus pyytää meitä siirtämään tietosi toiselle rekisterinpitäjälle. Saatuamme pyynnön toteutamme sen, jos se on mahdollista.
  • Oikeus tehdä valitus – Voit tehdä valituksen meille alla olevia yhteystietoja käyttäen tai tietosuojaviranomaiselle, joka Isossa-Britanniassa on Information Commissioner’s Office,  https://ico.org.uk/.
  • Suostumus – Niissä tapauksissa, joissa tarvitsemme suostumuksesi tietojesi säilyttämiseen, pyydämme sinua valitsemaan ruudun suostumusta edellyttävissä lomakkeissa. Valitsemalla nämä ruudut ilmaiset, että olet saanut tiedot siitä, miksi John West Foods Limited kerää tietoja, miten tietoja käytetään, kauanko niitä säilytetään, kenellä muulla on niihin pääsy ja mitkä ovat oikeutesi rekisteröitynä henkilönä.

Tiedusteluja saadessaan John West Foods Limited säilyttää tiedustelijan nimeä ja yhteystietoja ainoastaan tiedustelun käsittelyä varten.

Verkkolomakkeissa käytetään samoja evästeitä ja seurantamenetelmiä kuin muualla Verkkosivustollamme (katso lisätietoa yltä kohdasta “IP-osoitteet ja evästekäytäntö“).

Saamamme puhelut saatetaan nauhoittaa kaikkien osapuolten etujen suojelemiseksi. Puhelutiedot poistetaan 90 päivän jälkeen, ellei käynnissä oleva toimenpide muuta edellytä.

Saatamme joutua siirtämään tietojasi Euroopan talousalueen ulkopuolelle Singaporeen ja Hongkongiin sisäisistä IT-järjestelmäsyistä, jotka liittyvät emoyhtiömme Thai Union Group PCL:n käyttämien tietopalvelinten sijaintiin. Kaikki tietojesi siirtäminen tapahtuu Euroopan komission hyväksymän sopimuksen puitteissa, jotta yksityisyytesi on turvattu ja sinulla on mahdollisuus hakea hyvitystä epätodennäköisissä tietomurtotapauksissa.

Kaikki tähän tietosuojakäytäntöön liittyvät kyselyt, lisätietopyynnöt tai valitukset tulisi ohjata seuraavalle taholle:

Jennie Detheridge

Osoite John West Foods Limited, No. 1 Mann Island, Liverpool L3 1BP

Sähköpostiosoite [email protected]

Saatamme ajoittain muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä. Tietosuojakäytännön mahdolliset tulevat muutokset julkaistaan tällä sivulla ja saat niistä tarvittaessa ilmoituksen sähköpostilla. Sinun tulisi tarkistaa tämä käytäntö silloin tällöin, jotta olisit varmasti tietoinen viimeisimmistä voimassa olevista käytännöistä aina Verkkosivustoamme käyttäessäsi.