Header

TIETOA MEISTÄ
Tutustu tarinaan tölkin takana
KESTÄVÄ KALASTUS
TUOTTEET JA RESEPTIT
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
PIENET TONNIKALALEIVONNAISET
http://johnwest.fi/uploads/recipe/mini-tuna-tartlets.main.jpg
Takaisin resepteihin

PIENET TONNIKALALEIVONNAISET

PIENET TONNIKALALEIVONNAISET
KALA: TONNIKALA
Tarjoilla: 10

VALMISTUS

Kaulitse taikina n. 2 mm paksuiseksi ja leikkaa 10 neliöksi (koko n. 7 cm x 7 cm). Levitä taikinaneliöt uunipellille leivinpaperin päälle, jätä neliöiden ympärille reilusti tilaa. Sivele neliöiden reunoille hiukan maitoa. Leikkaa taikinasta uhuita suikaleita ja asettele ne jokaisen neliön reunoille reunukseksi. Painele kevyesti haarukalla.

Paista taikinaneliöt 220 asteisessa uunissa 6-7 minuuttia, kunnes taikina on kohonnut ja pinnaltaan kevyesti ruskistunut. Ota uunista ja anna hiukan jäähtyä.

Sekoita ainekset tomaattitäytteeseen (tomaatti, valkosipuli, punasipuli, basilika, öljy ja mustapippuri) kulhossa, hämmennä.

Sekoita toisessa kulhossa pilkotut sienet, ranskankerma ja ruohosipuli.

Kun taikinaneliöt ovat jäähtyneet, annostele täytteet niihin lusikalla. Lisää tonnikalapalat päällimmäiseksi. Tarjoa välittömästi.

  • AINEKSET
  • 2 purkkia John West-tonnikalapaloja vedessä (valutettuna)
  • lehtitaikinaa
  • 2 large isoa tomaattia hienoksi kuutioituina ja ilman siemeniä
  • 1/2 valkosipuli kynttä murskattuna tai hienonnettuna
  • 1/4 punasipulia hienonnettuna
  • 4 lehteä basilikaa revittynä
  • 1 tl extra virgin oliiviöljyä
  • mustapippuria
  • 1 purkki säilykeherkkusieniä
  • 1 rkl ranskankermaa
  • 1 tl ruohosipulia pilkottuna

Promotional Content

Sardiinit tomaattikastikkeessa

Sardiinit tomaattikastikkeessa

Kokeile

Sardiinit tomaattikastikkeessa

Katso tuote

TONNIKALA-MOZZARELLA-PUNASIPULIBRUSCHETTA

TONNIKALA-MOZZARELLA-PUNASIPULIBRUSCHETTA

Kokeile

TONNIKALA-MOZZARELLA-PUNASIPULIBRUSCHETTA

Katso resepti

YELLOWFIN TONNIKALAPALAT OLIIVIÖLJYSSÄ

YELLOWFIN TONNIKALAPALAT OLIIVIÖLJYSSÄ

Kokeile

YELLOWFIN TONNIKALAPALAT OLIIVIÖLJYSSÄ

Katso tuote