

CHILI-TONNIKALA-SPAGETTI

VALMISTUS
Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan pehmeäksi mutta ei ylikypsäksi. Valuta spagetti ja kaada takaisin kattilaan. Valuta seesamiöljy spagetin joukkoon ja pidä spagetti lämpimänä.
Kuullota auringonkukkaöljy isossa paistinpannussa tai kasarissa. Lisää kevätsipuli, valkosipuli ja seesaminsiemenet.
Lämmitä 2-3 minuuttia. Lisää joukkoon John West tonnikalapalat. Parhaan koostumuksen saat, kun pidät palat mahdollisimman kokonaisina. Lisää chilikastike ja hämmennä miedolla lämmöllä muutaman minuutin ajan.
Sekoita kastike spagetin joukkoon, mausta ja tarjoile vastaraastetun parmesanjuuston kera.
- AINEKSET
- 1 purkki John West-tonnikalaa paloina auringonkukkaöljyssä (valutettuna)
- 110g spagettia
- 1 tl seesamiöljyä
- 1 rkl auringonkukkaöljyä
- 1 nippu tuoretta kevätsipulia ohuina viipaleina
- 2 valkosipulin kynttä pilkottuna
- 1 tl seesaminsiemeniä
- 2 rkl sweet chili-kastiketta
- suolaa ja pippuria