This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Sardiini-, krassi- ja hummuspitaleivät
10 Min Tarjoilla 2
Ainesosat
- 1 purkki John West -sardiineja auringonkukkaöljyssä, valutettuina
- 2 pitaleipää
- 2/3 rasiaa (n. 150 g) valmista hummusta
- 1 porkkana, kuorittu ja raastettu
- 1 iso kourallinen huuhdeltua sinappikasvia ja krassia
- suolaa ja pippuria
Vaihe 1
Aloita sardiini-, krassi- ja hummuspitaleipien valmistaminen lämmittämällä pitaleivät (voidaan tehdä myös leivänpaahtimella) ja leikkaamalla kuhunkin leipään tasku.
Levitä kunkin pitan sisään reilusti hummusta, lisää porkkanaraaste ja krassi.
Vaihe 2
Jaa luuttomat John West -sardiinit kahden pitaleivän väliin. Lisää sardiinit krassin päälle ja paina pitaleipä kiinni.
jaa resepti