Header

TIETOA MEISTÄ
Tutustu tarinaan tölkin takana
KESTÄVÄ KALASTUS
TUOTTEET JA RESEPTIT
Trawler Fun

Vastuullinen Kalastus Delfiiniturvallinen

Delfiinit eivät ui boniittitonnikalalajin kanssa, jota yleensä käytetään John Westin tonnikalasäilykkeissä. Tämä koskee kaikkia valtameriä kuten Atlanttia ja Intian valtamerta, joista lähes kaikki John Westin tonnikalat tulevat.

Thai Union Euroopan laivastossa meillä on nykyään mukana tarkkailijoita sekä sähköisiä valvontajärjestelmiä, joilla seurataan sivusaaliin määrää. Näiden järjestelmien käyttöönoton jälkeen tiedossamme ei ole yhtään rekisteröitynyttä tapausta, jossa sivusaaliina olisi ollut delfiini.  

Earth Island Institute (EII), kansainvälisesti tunnettu ja voittoa tavoittelematon organisaatio, on myöntänyt John Westille Dolphin Safe -sertifikaatin. Tämä yhteistyökumppanuus auttaa meitä esimerkiksi varmistamaan, ettei kalasäilyketehtaissamme käytettävä tonnikala vaaranna delfiinejä. Kaikki yritykset, jotka täyttävät EII:n vaatimukset ja standardit, on listattu 'Dolphin Safe' -listalle ja he ovat oikeutettuja käyttää Dolphin Safe -logoa tuotteissaan. John West on saanut EII:ltä Dolphin Safe -tunnustuksen.

Promotional Content

Tuotteemme

Tuotteemme

Tuotteisiimme kuuluu paljon muitakin vaihtoehtoja kuin tonnikala. Tutustu koko valikoimaamme.

Katso koko valikoima

Miehistömme suosikkireseptit

Miehistömme suosikkireseptit

Kalapiirakasta aina johonkin yllättävämpään - tutustu meidän suosikkiresepteihin.

Katso resepti

Tutustu tarinaan tölkin takana

Tutustu tarinaan tölkin takana

Syötä purkissa oleva koodi ja näät tarkalleen mistä tölkissä oleva kala on tullut.

Lue lisää