Turvallisten, lainmukaisten ja vapaasti valittavissa olevien työskentelymahdollisuuksien tarjoaminen laitoksissamme on yrityksellemme ensiarvoisen tärkeää.

John West Finland

Suojaamme omia työntekijöitämme useilla ohjelmilla, mutta teemme myös yhteistyötä erikoistuneiden toimijoiden ja kansalaisjärjestöjen kanssa varmistaaksemme, että alan työntekijät laajemminkin pääsevät nauttimaan suojasta.

Thai Unionilla on käytössä tiukka liiketoimintaetiikka- ja työvoimakäytäntö, jonka tavoite on lisätä vastuullisuutta ja läpinäkyvyyttä kautta toimitusketjujemme sekä varmistaa koko yritysryhmän toimivan kansainvälisten standardien mukaisesti.

Thai Union ei omista aluksia, mutta käytämme markkina-asemaamme parantaaksemme työskentelyoloja koko meriruoan toimitusketjussa. Vuonna 2017 esittelimme Fishing Vessel Improvement Program and Vessel Code of Conduct (VCoC) -käytäntömme, joka huomioi kalastusalusten erityispiirteet työympäristönä. Napauttamalla alla olevaa painiketta voit lukea lisää siitä, miten Thai Union huolehtii kalastukseen ja merenelävien valmistukseen keskittyvän alan turvallisuudesta. R