This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Herkulliset tonnikala-papusekoitustortillat
22 Min Tarjoilla 2
Ainesosat
- 1 tlk (120 g) John West No Drain -tonnikalaa vähäisessä vedessä
- 120 g John West No Drain Fridge Pot -tonnikalapihvi vähäisessä suolaliemessä
- 2 rkl oliiviöljyä
- 1 nippu kevätsipuleita ohueksi pilkottuina
- 1–2 punaista chiliä, siemenet poistettuina ja pilkottuina (maun mukaan)
- 1 valkosipulinkynsi murskattuna
- 1 purkillinen papusekoitusta (400 g), kuivattuna ja huuhdeltuna
- 4 rkl kevyttä kermajuustoa
- 2 vehnätortillaa
Vaihe 1
Aloita tonnikalatortillojen valmistus lämmittämällä öljyä suuressa paistinpannussa. Lisää sitten kevätsipulit, chili ja valkosipuli.
Paista matalahkolla lämmöllä 3–4 minuutin ajan.
Vaihe 2
Lisää papusekoitus ja paista uunissa 2–3 minuutin ajan, kunnes ruoka on tulikuumaa.
Sekoita mukaan John West -tonnikala ja kermajuusto ja sekoita, kunnes ne ovat kuumia. Mausta maun mukaan suolalla ja tuoreella mustapippurilla.
Vaihe 3
Lämmitä tortillat paistinpannussa. Täytä tortillat tonnikala-papuseoksella ja rullaa ne kiinni. Tarjoile salaatinlehtien kera.
Tarjoiluvinkki: Voit myös laittaa tonnikalatäytteen lautaselle ja asetella sen ympärille vehnätortillojen sijasta maissilastuja dipattavaksi sekoitukseen.
jaa resepti