Herkulliset tonnikala-papusekoitustortillat

Heart outline Heart 0 kansa Clock graphic 22 Min Cutlery circle Tarjoilla 2

Ainesosat

  • 1 tlk (120 g) John West No Drain -tonnikalaa vähäisessä vedessä
  • 120 g John West No Drain Fridge Pot -tonnikalapihvi vähäisessä suolaliemessä
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 nippu kevätsipuleita ohueksi pilkottuina
  • 1–2 punaista chiliä, siemenet poistettuina ja pilkottuina (maun mukaan)
  • 1 valkosipulinkynsi murskattuna
  • 1 purkillinen papusekoitusta (400 g), kuivattuna ja huuhdeltuna
  • 4 rkl kevyttä kermajuustoa
  • 2 vehnätortillaa

Vaihe 1

Aloita tonnikalatortillojen valmistus lämmittämällä öljyä suuressa paistinpannussa. Lisää sitten kevätsipulit, chili ja valkosipuli.
Paista matalahkolla lämmöllä 3–4 minuutin ajan.

Vaihe 2

Lisää papusekoitus ja paista uunissa 2–3 minuutin ajan, kunnes ruoka on tulikuumaa.
Sekoita mukaan John West -tonnikala ja kermajuusto ja sekoita, kunnes ne ovat kuumia. Mausta maun mukaan suolalla ja tuoreella mustapippurilla.

Vaihe 3

Lämmitä tortillat paistinpannussa. Täytä tortillat tonnikala-papuseoksella ja rullaa ne kiinni. Tarjoile salaatinlehtien kera.

Tarjoiluvinkki: Voit myös laittaa tonnikalatäytteen lautaselle ja asetella sen ympärille vehnätortillojen sijasta maissilastuja dipattavaksi sekoitukseen.

Saatat pitää myös näistä