This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.
Klassinen tonnikalapastavuoka
50 Min Tarjoilla 2
Ainesosat
- 2 tlk (120 g) John West No Drain -tonnikalaa vähäisessä vedessä
- 4 kevätsipulia, hienonnettuina
- 50 g pakasteherneitä
- 50 g purkkimaissia
- 360 g pennepastaa pakkauksen mukaan keitettynä
- 40 g voita
- 40 g vehnäjauhoja
- 600 ml lämmintä maitoa
- 100 g parmesaanijuustoraastetta
- 100 g karkeita leivänmuruja
- 2 tl silputtua persiljaa
Vaihe 1
Kuumenna uuni 180 °C lämpöön / kaasutaso 5.
Vaihe 2
Sulata voita kattilassa ja lisää jauhot mukaan.
Vaihe 3
Laske lämpö pienelle ja lisää lämmitetty maito vähä kerrallaan. Sekoita jatkuvasti, kunnes olet käyttänyt kaiken maidon ja kastike on tasaisen valkoista (sekoitukseen suositellaan vispilää). Sekoita sitten mukaan juusto, herneet, kevätsipulit ja maissi.
Vaihe 4
Mausta suolalla ja jauhetulla pippurilla. Ota kastike pois liedeltä.
Vaihe 5
Laita keitetty pennepasta pieneen uunivuokaan. Avaa tonnikala ja levitä se pasta päälle. Kaada seoksen päälle juusto ja kasviskastike. Tasoita päältä.
Vaihe 6
Levitä lopuksi karkeat korppujauhot, ripottele persiljaa ja paista 15–20 minuutin ajan.
jaa resepti