Header

TIETOA MEISTÄ
Tutustu tarinaan tölkin takana
KESTÄVÄ KALASTUS
TUOTTEET JA RESEPTIT
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
TONNIKALA-PEKONI-MAISSI KALAPIHVIT
http://johnwest.fi/uploads/recipe/tuna-bacon-sweetcorn-fishcakes.main.jpg
Takaisin resepteihin

TONNIKALA-PEKONI-MAISSI KALAPIHVIT

TONNIKALA-PEKONI-MAISSI KALAPIHVIT
KALA: TONNIKALA
Tarjoilla: 2

VALMISTUS

Keitä perunoita n. 7-10 minuuttia kevyesti suolatussa vedessä kunnes ne pehmenevät. Kaada vesi pois ja muussaa, mausta ja anna jäähtyä.

Sillä aikaa kun perunat kiehuvat, kuumenna paistinpannu ja paista pekonia keskilämmöllä 2-3 minuuttia.

Lisää sipuli ja jatka paistamista, kunnes sipuli on kuullottunut ja pekoni melkein rapeaa.

Lisää maissi ja hämmennä seosta pari minuuttia, jonka jälkeen anna seoksen jäähtyä.

Sekoita kulhossa muussatut perunat, pekoni-sipuli-maissiseos ja lisää varovasti joukkoon John West tonnikala, jotta se pysyy paloina.

Mausta ja muotoile seoksesta 4 pihviä. Litistä pihvit niin, että ne ovat maksimissaan 3 cm paksuja. Mikäli et paista pihvejä heti, peitä ne ja anna jäähtyä.

Paistaminen: Levitä pihvien pintaan kevyesti jauhoja ja paista pannulla 3-4 minuuttia, käytä paistamiseen auringonkukkaöljyä. Älä käännä pihvejä liian usein, jotta ne pysyvät koossa. Ja vaikka eivät pysyisikään, ne ovat silti herkullisia!

  • AINEKSET
  • 1 purkki John West tonnikalapaloja auringonkukkaöljyssä
  • 450g perunoita kuorittuina ja lohkottuina
  • 4 pekoniviipaletta pilkottuna
  • 1 sipuli, hienoksi pilkottuna
  • 50g pakastemaissia
  • ripaus jauhoja
  • auringonkukkaöljyä paistamiseen
  • suolaa ja pippuria

Promotional Content

YELLOWFIN TONNIKALAPALAT OLIIVIÖLJYSSÄ

YELLOWFIN TONNIKALAPALAT OLIIVIÖLJYSSÄ

Kokeile

YELLOWFIN TONNIKALAPALAT OLIIVIÖLJYSSÄ

Katso tuote

PIENET TONNIKALALEIVONNAISET

PIENET TONNIKALALEIVONNAISET

Kokeile

PIENET TONNIKALALEIVONNAISET

Katso resepti

Sardiinit tomaattikastikkeessa

Sardiinit tomaattikastikkeessa

Kokeile

Sardiinit tomaattikastikkeessa

Katso tuote