

TONNIKALA-PAPU-SELLERI-SALAATTI

VALMISTUS
Sekoita pavut, tonnikala, punasipuli, selleri ja persilja varovasti isossa kulhossa.
Vispaa oliiviöljy, Dijon-sinappi ja valkoviinietikka kunnes ne ovat täysin sekoittuneet kastikkeeksi. Mausta suolalla ja vastajauhetulla mustapippurilla.
Valele kastike papuseokseen ja lisää joukkoon salaatinlehdet. Kasaa suureen kulhoon tarjoilua varten
- AINEKSET
- 2 purkillista valutettuja John West tonnikalapaloja vedessä
- 2 purkillista papuja (esim. kidney-papuja tai papusekoitusta) (valutettuna ja huuhdeltuna)
- 450g punasipulia ohuina viipaleina
- nippu varsiselleriä hienoksi viipaloituna
- 3 rkl hienonnettuna persiljaa
- 5 rkl extra virgin oliiviöljyä
- 1 tl Dijon-sinappia
- 1 1/2 tl valkoviinietikkaa
- 1 pussillinen salaattisekoitusta
- suolaa ja pippuria