Header

TIETOA MEISTÄ
Tutustu tarinaan tölkin takana
KESTÄVÄ KALASTUS
TUOTTEET JA RESEPTIT
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
TABBOULEH-SALAATTI TONNIKALASTA
http://johnwest.fi/uploads/recipe/tuna-tabbouleh.main.jpg
Takaisin resepteihin

TABBOULEH-SALAATTI TONNIKALASTA

TABBOULEH-SALAATTI TONNIKALASTA
KALA: TONNIKALA
Tarjoilla: 2

VALMISTUS

Valmista bulgurvehnä pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta hyvin, kuivaa talouspaperin päällä. Anna jäähtyä.

Sekoita oliiviöljy ja sitruunamehu sekä sitruunan raastettu kuori kulhossa. Lisää viilentynyt bulgurvehnä. Sekoita mukaan hienonnettu persilja, kevätsipulit, tomaatit ja tonnikala. Jotta tonnikalan rakenne säilyy hyvänä, sekoita se viimeiseksi mukaan.

Mausta suolalla ja pippurilla.

  • AINEKSET
  • 1 purkkia John West tonnikalapaloja auringonkukkaöljyssä (valutettuna)
  • 2 tomaattia kuutioituna
  • 110g bulgurvehnää
  • 2 rkl oliiviöljyä (extra virgin)
  • 1 sitruunan mehu ja kuoret raastettuina
  • 3 rkl tuoretta hienonnettua persiljaa
  • 1 nippu kevätsipulia hienoksi viipaloituna
  • suolaa ja pippuria

Promotional Content

TONNIKALAA RANSKALAISESSA KASTIKKEESSA

TONNIKALAA RANSKALAISESSA KASTIKKEESSA

Kokeile

TONNIKALAA RANSKALAISESSA KASTIKKEESSA

Katso tuote

LÄMMIN TONNIKALA-PUNAJUURI-PERUNA-SALAATTI

LÄMMIN TONNIKALA-PUNAJUURI-PERUNA-SALAATTI

Kokeile

LÄMMIN TONNIKALA-PUNAJUURI-PERUNA-SALAATTI

Katso resepti

Valutettu tonnikalapala auringonkukkaöljyssä

Valutettu tonnikalapala auringonkukkaöljyssä

Kokeile

Valutettu tonnikalapala auringonkukkaöljyssä

Katso tuote