Header

TIETOA MEISTÄ
Tutustu tarinaan tölkin takana
KESTÄVÄ KALASTUS
TUOTTEET JA RESEPTIT
Trawler Fun

Interactive Section

Banner
LÄMMIN TONNIKALA-PUNAJUURI-PERUNA-SALAATTI
http://johnwest.fi/uploads/recipe/warmtunapotatoandbeetrootsalad.main.jpg
Takaisin resepteihin

LÄMMIN TONNIKALA-PUNAJUURI-PERUNA-SALAATTI

LÄMMIN TONNIKALA-PUNAJUURI-PERUNA-SALAATTI
KALA: TONNIKALA
Tarjoilla: 4

VALMISTUS

Keitä uusia perunoita n. 12-15 minuuttia kunnes perunat ovat pehmeitä. Kuivaa ja halkaise.

Vatkaa auringonkukkaöljy, sinappi ja valkoviinietikka sekaisin. Sekoita perunoiden joukkoon.

Sekoita lohkotut punajuuret, hienonnettu ruohosipuli sekä tonnikala ja lisää perunoihin. Jos haluat saada koostumuksesta hiukan paksumpaa, lisää tonnikalapurkista jäänyttä öljyä seokseen.

Tarjoile heti.

  • AINEKSET
  • 1 purkki John West tonnikalapaloja auringonkukkaöljyssä
  • 250g uusia perunoita
  • 1 rkl auringonkukkaöljyä
  • 1 rkl sinappia
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 4 etikkapunajuurta lohkoina
  • 1 nippu ruohosipulia hienonnettuna
  • suolaa ja pippuria

Promotional Content

Sardiinit tomaattikastikkeessa

Sardiinit tomaattikastikkeessa

Kokeile

Sardiinit tomaattikastikkeessa

Katso tuote

PAAHDETTUA LEIPÄÄ TONNIKALA-MAISSI-TÄYTTEELLÄ

PAAHDETTUA LEIPÄÄ TONNIKALA-MAISSI-TÄYTTEELLÄ

Kokeile

PAAHDETTUA LEIPÄÄ TONNIKALA-MAISSI-TÄYTTEELLÄ

Katso resepti

TONNIKALAA RANSKALAISESSA KASTIKKEESSA

TONNIKALAA RANSKALAISESSA KASTIKKEESSA

Kokeile

TONNIKALAA RANSKALAISESSA KASTIKKEESSA

Katso tuote