Header

TIETOA MEISTÄ
Tutustu tarinaan tölkin takana
KESTÄVÄ KALASTUS
TUOTTEET JA RESEPTIT
Trawler Fun

Sivusaalis

Sivusaalis ja tahaton muiden lajien kalastus on tärkeä aihe meille John Westillä.

On kuitenkin muistettava, että jokaisessa pyyntimenetelmässä, myös Pole & Line:ssa, on riski sivusaaliiseen. John West Group Euroopassa on investoinut merkittävästi tutkimuksiin ja innovaatioihin minimoidakseen sivusaaliiden määrä mahdollisimman pieneksi. Olemme ylpeitä tähän astisesta työstämme, mutta työskentelemme jatkuvasti sen eteen, että sivusaaliin määrä vähenisi entisestään.

Mikäli saamme ei-uhanalaisia kaloja sivusaaliina, on jokainen kala rekisteröitävä ja säilytettävä. Kkun vene palaa satamaan, sivusaaliina saatu kala myydään paikallisilla kalamarkkinoilla.

Olemme suunnitelleet erilaisia välineitä, joiden avulla voimme suurella tarkkuudella pyydystää vain kohdelajia, kuten tonnikalaa. Jokaiseen kalastusmenetelmään liittyy sivusaaliin riski, mutta vuonna 2015 lanseeramiemme uusien välineiden ja rajoitteiden ansioista, sivusaaliin määrä on vähentynyt 0,5%:sta alle 0,05%:iin. 

Joskus tulee eteen tilanne, että verkkoihimme on tarttunut hai tai muu uhanalainen laji. Tätä varten miehistömme on koulutettu erityisen hyvin, jotta he osaavat vapauttaa eläimen välittömästi ja päästää takaisin mereen vahingoittumattomana. 

Promotional Content

Miehistömme suosikkireseptit

/parhaat-reseptimme

Kalapiirakasta aina johonkin yllättävämpään - tutustu meidän suosikkiresepteihin.

Katso resepti

Tutustu tarinaan tölkin takana

Tutustu tarinaan tölkin takana

Syötä purkissa oleva koodi ja näät tarkalleen mistä tölkissä oleva kala on tullut.

Lue lisää

Tuotteemme

Tuotteemme

Tuotteisiimme kuuluu paljon muitakin vaihtoehtoja kuin tonnikala. Tutustu koko valikoimaamme.

Katso koko valikoima