Header

TIETOA MEISTÄ
Tutustu tarinaan tölkin takana
KESTÄVÄ KALASTUS
TUOTTEET JA RESEPTIT
Trawler Fun

Me John Westillä olemme kalastaneet sekä myyneet kalaa yli 150 vuoden ajan ja haluamme tehdä samaa myös tulevaisuudessa. Tämän vuoksi olemme sitoutuneet vastuulliseen kalastukseen varmistaaksemme, että meret ovat kalojen kotina myös tulevaisuudessa. "Sea Change" -projektimme viittaa emoyrityksemme Thai Unionin vastuullisuuteen. Sea Change pyrkii aitoon ja pysyvään muutokseen toiminnassamme ja sen neljä peruspilaria ovat: Vastuullinen kalastus, merien suojelu, turvallinen ja oikeudenmukainen työ sekä yhteisöstä välittäminen.  Lisäksi olemme John Westillä aloittaneet yhteistyön WWF:n kanssa osana taivaltamme kohti MSC-sertifioitua tuotevalikoimaa. 

Merien suojelu

Tiesitkö että 70% maan pinta-alasta on vettä, ja että kala on yli biljoonan ihmisen pääasiallinen proteiinin lähde. Me John Westillä uskomme, että kestävä kalastus on ehdottoman tärkeää ja tästä syystä teemme yhteistyötä WWF:n kanssa. Lue tähän asti saavutetut tavoitteet ja tulevaisuuden tavoitteemme WWF-yhteistyöstä. 

LUE LISÄÄ

Vastuullinen kalastus

Tiesitkö, että kaikilla kalastusaluksillamme on tarkkailija mukana varmistamassa, että kaikki toiminta tapahtuu ISSF:n sääntöjen puitteissa? Lue tuotantoketjustamme, jäljitettävyydestämme, kalastustavoistamme ja MSC:stä.

LUE LISÄÄ

Turvallinen ja oikeudenmukainen työ

Tuotantolaitoksilla työntekijöitämme kohdellaan oikeudenmukaisesti ja kunnioituksella. Heillä on vakaat ja vapaaehtoisuuteen perustuvat työsuhteet. Tiesitkö, että tuotantolaitoksemme, tavarantoimittajamme ja aluksemme auditoidaan itsenäisesti vastaamaan liiketoimintamme etiikkaa ja työehtosopimuksia?

LUE LISÄÄ

Välitämme yhteisöstä

Tiesitkö: rahoitamme WWF:n Itä-Afrikan rannikon ohjelmaa varmistaaksemme ravinnon ja luonnonvarojen riittämisen miljoonille paikallisille asukkaille alueella?

LUE LISÄÄ

Promotional Content

Tutustu tarinaan tölkin takana

Tutustu tarinaan tölkin takana

Syötä purkissa oleva koodi ja näet tarkalleen mistä tölkissä oleva kala on tullut.

Lue lisää

Tuotteemme

Tuotteemme

Tuotteisiimme kuuluu paljon muitakin vaihtoehtoja kuin tonnikala. Tutustu koko valikoimaamme.

Katso koko valikoima

Miehistömme suosikkireseptit

Miehistömme suosikkireseptit

Kalapiirakasta aina johonkin yllättävämpään - tutustu meidän suosikkiresepteihin.

Katso resepti